Φως στη σύλληψη Τσοχατζόπουλου

Πλάκες χρυσού βρέθηκαν στο σπίτι της κόρης του Άκη Τσοχατζόπουλου αλλά αυτό δεν πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση, αφού όλοι ξέρουμε πως το χρήμα είναι βρόμικο, οπότε, προφανώς, αποφάσισε να το μετατρέψει σε χρυσό, επειδή ο χρυσός είναι καθαρός και μας φέρνει πιο κοντά.Στο υπόγειο του σπιτιού του Άκη Τσοχατζόπουλου βρέθηκαν -σε μεγάλες ποσότητες- γάλατα, φακές, φασόλια, μακαρόνια, ρύζι, καφές, ζάχαρη, λάδι, παξιμάδια και κονσέρβες, που αποδεικνύουν πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν απόλυτα ενημερωμένος και προετοιμασμένος για την επικείμενη πτώχευση της χώρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου δεν βρέθηκε Viagra, οπότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Άκης είναι ακόμα μάχιμος.

Η σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου έρχεται αμέσως μετά τη σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν και αποδεικνύει πως οι μόνοι πολιτικοί που διώκονται είναι αυτοί που γαμάνε.

Επίσης, η σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου σηματοδοτεί την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και οφείλεται στη μοχθηρία και την εκδικητικότητα της γερμανικής κυβέρνησης που τον τιμωρεί επειδή χώρισε την μπουρούχα Γερμανίδα σύζυγό του για να παντρευτεί μια ωραιότατη Ελληνίδα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.