Αλλού πονάει η γριά κι αλλού την τρίβει ο γέρος

Μετά την αποχώρησή του από την κεντρική πολιτική σκηνή, ο Θεόδωρος Πάγκαλος -ένας άνδρας με εξαιρετικό στιλ- εξελίσσεται σε έναν νέο Χρήστο Ζαμπούνη και πασχίζει να μάθει στους Έλληνες πολιτικούς πως πρέπει να φοράνε γραβάτα και να κάνουν αποτρίχωση.

Με άρθρο του στην εφημερίδα “Τα Νέα ασχολούνται με τρίχες γιατί σύντομα θα βάλουν λουκέτο”, ο κ. Πάγκαλος αναφέρεται στους εκπροσώπους των κομμάτων, οι οποίοι στις δημόσιες εμφανίσεις τους δεν φοράνε γραβάτα που να “καλύπτει τους χυδαίους, μαλλιαρούς, ιδρωμένους, με σπυράκια, εν πάση περιπτώσει κάθε είδους σβέρκους και λαιμούς τους”.

Για την τάση των πολιτικών να εμφανίζονται χωρίς γραβάτα, ο Θεόδωρος Πάγκαλος θεωρεί πως φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Καλά, αυτό δεν χρειαζόταν να το πει ο Πάγκαλος. Το ξέρουμε πως φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Θα πρέπει να δείξουμε κατανόηση στον Θεόδωρο Πάγκαλο γιατί είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας -με όλα τα προβλήματα της τρίτης ηλικίας και ούτε μια τρίχα στο όμορφο κορμί του-, οπότε είναι λογικό να ζηλεύει εμάς τους νεότερους που έχουμε τρίχες και στις πατούσες.

Πάντως, είναι βέβαιο πως ο κ. Πάγκαλος -για να αναφέρεται σε τρίχες και να κατηγορεί τους πολιτικούς που τις διαθέτουν- έχει πάθει Αλτσχάιμερ.

Ο κ. Πάγκαλος ξεχνάει πως το ΠΑΣΟΚ έχει μια ιδιαίτερη και ιστορική σχέση με την έντονη τριχοφυΐα.

Έχω γράψει ολόκληρη μελέτη για την πορεία της τρίχας στο ΠΑΣΟΚ: “ΠαΣοΚ & τρίχα – το ιστορικό”.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.