Αχ, τι καλά!

Γεια σου Πιτσιρίκο. Συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει το Unfollow να διαβάζεται σε όλα τα πλάτη και μήκη της υφηλίου, προχωράω ενα βήμα πιο πέρα και ανεβάζω τον πήχη (στα 1100 μετρα) για τους επόμενους αναγνώστες που θα στείλουν φωτό. Έτσι λοιπόν έβγαλα casually το αγαπημένο μου περιοδικό και άρχισα να ξεφυλλίζω λίγο κατά τη διάρκεια της πτήσης πάνω απο τις όμορφες πεδιάδες της Σουηδίας. Δυστυχώς ο αετός παίρνει μόνο ένα ατομο, το οποίο πρέπει -εκτος των αλλων- να πιλοτάρει. Εγώ αντίθετα αποροφήθηκα απο την εκπληκτική ύλη του περιοδικού και ξέχασα να πιλοτάρω τον αετό. Περιττό να σου πω οτι βγήκε εκτός ελέγχου και κατέπεσε με αποτέλεσμα να βρω άμεσο θανατο. Ας είναι, ένας στο χώμα κτλ κτλ. Φιλικά, Γιώργος (Αγαπητέ Γιώργο, σε ευχαριστούμε πολύ που -μέσα στην κόλαση της ξενιτιάς που βλέπω ότι ζεις- μας θυμήθηκες. Τώρα περιμένω αυτόν που θα στείλει φωτογραφία με το Unfollow στο βυθό της θάλασσας – δίπλα στο γιούσουρι.)

Κύριε πιτσιρίκο γεια χαρά!

Είμαι ο Άλκης!

Είμαι μέσα στα Unfollow όπως βλέπεις!

Σήμερα απέκτησα και νονό και το γιορτάσαμε!

Χωρίς, βέβαια, παπάδες και τέτοια!

Με γαρίδες, χταποδάκι και Unfollow!

Είχα και άλλη μια φωτογραφία με μια εφημερίδα που έλεγε να ψηφίσουμε όλοι ΑΝΤΑΡΣYΑ! O μπαμπάς ήθελε να σου στείλουμε αυτή αλλά ο νονός έκανε του κεφαλιού του!

Άντε πολλά φιλιά!

(Αγαπητέ Άλκη, σε ευχαριστώ πολύ. Ωραίο όνομα σου έδωσαν. Μικρό και εύηχο – δεν θα δυσκολεύονται να το πουν οι ξένοι στο εξωτερικό που θα πας μετανάστης, αν δεν γίνει η επανάσταση. Φιλιά, μωρουδέλι μου! Και με τη νίκη!)

Καλησπέρα πιτσιρίκο, ο καιρός άνοιξε και αντί να μετρώ milf στις κούνιες διαβάζω Unfollow με την κόρη μου. (Αγαπητέ φίλε, καλά κάνεις γιατί -όπως βλέπεις- σέρνονται κι αρρώστιες. Σε ευχαριστούμε πολύ. Να σου ζήσει!)

Από ωραία Καρδαμύλη!!! Και από 2 θαυμάστριες που μας φτιάχνεις το κέφι… Τώρα τελευταία σοβάρεψες βέβαια…ψηφίζεις κίολας… (Αγαπητές φίλες, σας ευχαριστούμε πολύ. Μην ανησυχείτε, μόλις περάσουν οι εκλογές, θα γίνω πιο γελοίος από ποτέ.)

Αγαπητέ Πιτσιρίκο, ζούμε στο Αγρίνιο, μια πόλη των άκρων, με πολύ ΠΑΣΟΚ, αναρχία και Χριστιανισμό (κακώς νοούμενο). Γι’ αυτό λοιπόν, σου στέλνω το Unfollow μπροστά από τη χριστιανική ένωση Αγρινίου και έπεται συνέχεια. (Αγαπητή φίλη, ευχαριστούμε πολύ. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του, για να ξεκουβαλήσει το ΠΑΣΟΚ και να ζήσουμε αναρχοχριστιανικά. Αμήν.)

(Συγγνώμη από τις φίλες και τους φίλους που μπορεί να μου έχουν στείλει διάφορα θέματα και φωτογραφίες και δεν τα έχω ανεβάσει. Ειλικρινά, δεν προλαβαίνω. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.