Να μη ζήσουμε σαν ιερόδουλες

Πανικός επικρατεί στη χώρα μετά την ανακοίνωση της Αστυνομίας πως ακόμα 11 ιερόδουλες βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS. Οι 10 από τις ιερόδουλες είναι Ελληνίδες και αυτό έχει αντιστρέψει εντελώς το αρνητικό κλίμα για τη χώρα μας στο εξωτερικό, αφού τα ξένα δίκτυα μεταδίδουν πως οι Έλληνες δεν είναι πια τεμπέληδες αλλά πουτάνες.

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα και τις φωτογραφίες των 11 ιερόδουλων, αλλά και τα ονόματα των γονιών τους, ώστε να χαρούν κι αυτοί λίγο -που οι κόρες τους έγιναν διάσημες- και να κερνάνε με περηφάνια τους γείτονες σαμπάνια.

Ο πατέρας της ιερόδουλης Μαρίας Ηρωίνης, ο κ. Αναξίμανδρος Ηρωίνης, μόλις έμαθε την επιτυχία της κόρης του βγήκε με την καραμπίνα στο δρόμο και άρχισε τις μπαλοθιές, θυμίζοντας σε όλους τους Έλληνες τον παππού της Κατερίνας Θάνου που έτρωγε τη σύνταξή του σε φυσίγγια, για να γιορτάσει τις επιτυχίες της εγγονής του που δεν βρέθηκε ποτέ θετική στον ιό της ντόπας.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το ότι η Αστυνομία δεν έχει βάλει δίπλα στη φωτογραφία κάθε ιερόδουλης την τιμή που είχε η κάθε κοπέλα για τσιμπούκι και πισωκολλητό, αλλά αυτό έγινε για να μην επηρεαστούν οι αγορές και πέσει η τιμή της παρτούζας.

Μετά τη σύλληψη των Ελληνίδων ιερόδουλων, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως πίσω από τις συλλήψεις κρύβεται το σατανικό σχέδιο του ΠΑΣΟΚ που θέλει να στερήσει την αυτοδυναμία από τη Νέα Δημοκρατία, αφού όλες οι ιερόδουλες ψηφίζουν δαγκωτό Αντώνη Σαμαρά για να τις βγάλει από την κρίση, τον υπερδανεισμό, το Μνημόνιο και το πίπα-κώλο.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απάντησε στον Αντώνη Σαμαρά πως οι ιερόδουλες ναρκομανείς συνελήφθησαν επειδή έσπασαν την απεργία της εργατικής Πρωτομαγιάς και ξεκαθάρισε πως όλες οι ιερόδουλες ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ γιατί από την πολλή ηρωίνη έχουν καταστραφεί τα εγκεφαλικά τους κύτταρα.

Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως αναλαμβάνει την ευθύνη του απέναντι στον ελληνικό λαό και θα βγει απόψε σε εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο, θα κατεβάσει το παντελόνι του, θα την βγάλει έξω και θα δείξει σε όλους τους Έλληνες τον σωστό τρόπο να βάζουν το προφυλακτικό.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και απάντησε πως –στην αυριανή συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Σύνταγμα- θα την πετάξει έξω και θα βάλει δυο προφυλακτικά.

Επειδή ο κ. Βενιζέλος έχει δεκαετίες να δει το πουλί του και δεν μπορεί να βάλει τα προφυλακτικά μόνος του, τη μία καπότα θα του τη βάλει ο Γιώργος Παπανδρέου και την άλλη ο Κώστας Σημίτης, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στείλουν μήνυμα ενότητας και νίκης στους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ.

(Σβήστε το «Να μη ζήσουμε σαν δούλοι» από τους τοίχους της Αθήνας – αφού δούλοι είμαστε- και γράψτε «Να μη ζήσουμε σαν ιερόδουλες». Επίσης, αυτό το «Να μη ζήσουμε σαν δούλοι» δεν το καταλαβαίνω. Όταν γεννιέται ένα παιδί, τι λέτε στους γονείς του; “Να μη σας πεθάνει”; “Να σας ζήσει” λέτε. Τι πάει να πει «Να μη ζήσουμε σαν δούλοι»; Να ζήσουμε ελεύθεροι. Ελεύθεροι! Φοβάστε ακόμα και να το πείτε;)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.