Ο πιτσιρίκος στο Euro 2012

Πυρετωδώς συνεχίζεται στην Αυστρία η προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας ενόψει του EYRO 2012. Κατά τη διάρκεια της χτεσινής προπόνησης, ο Σωτήρης Νίνης ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό ώμο και το βράδυ κοιμήθηκε στο δεξί πλευρό γιατί, όταν πήγαινε να γυρίσει στο αριστερό, τον έπιανε σφάχτης.

Ο τραυματισμός του Σωτήρη Νίνη ανησύχησε το ιατρικό επιτελείο της εθνικής μας γιατί οι γιατροί νόμισαν πως τον πιάσανε πάλι οι ρευματισμοί και τα αρθριτικά του αλλά τελικά ήταν ματιασμένος, οπότε τον ξεμάτιασαν και τώρα το μόνο πρόβλημά του είναι πως συνεχίζει να βαριέται να τρέξει πάνω από δέκα μέτρα.

Μετά την προπόνηση, οι παίκτες της Εθνικής μας χαλάρωσαν βλέποντας τσόντες στο διαδίκτυο και γράφοντας χριστοπαναγίες στον τοίχο της Κριστίν Λαγκάρντ στο Facebook.

Το ευχάριστο είναι πως οι παίκτες της εθνικής μας είναι σαν μια οικογένεια. Βέβαια, όλοι ξέρουμε πως στις ελληνικές οικογένειες γίνεται της πουτάνας το κάγκελο – πόσω μάλλον, που αυτή η οικογένεια αποτελείται μόνο από άντρες.

Το κεντρικό θέμα συζήτησης ανάμεσα στους διεθνείς μας ήταν το Μεσανατολικό και η έκρυθμη κατάσταση στη Συρία αλλά τους απασχόλησε πολύ και ο αποκλεισμός του Αλέξανδρου Τζιόλη από την αποστολή, αφού όλοι θα ήθελαν να είναι στη θέση του και να πάνε για μπάνια στη Μύκονο αντί να τρέχουν στις Πολωνίες και στις Ουκρανίες.

Θετικό για την καλή πορεία της εθνικής μας στο Euro 2012 είναι το ότι οι διεθνείς μας δεν ανησυχούν καθόλου για τις εξελίξεις στην Ελλάδα, αφού έχουν όλοι τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.