Παρέμβαση Βαρδινογιάννη στις εκλογές

Μετά την πρωτοφανή κίνηση της διοίκησης της Eurobank που ενημέρωσε τους υπαλλήλους της πως με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές θα χάσουν τις δουλειές τους -και τους ζήτησε να ενημερώνουν τους πελάτες πως θα χάσουν τις καταθέσεις τους-, είχαμε νέα παρέμβαση στις εκλογές από τον Βαρδή Βαρδινογιάννη.Ο κ. Βαρδινογιάννης πήγε το πρωί στα διυλιστήρια, κατέβασε όλους τους διακόπτες, σταμάτησε τις μηχανές, ζήτησε να συγκεντρωθούν όλοι οι εργάτες και τους είπε με πολύ αγριεμένο ύφος πως όποιος δεν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ θα απολυθεί.

Οι εργάτες έμειναν άφωνοι και κοιτούσαν με απορία τόσο τον κ. Βαρδινογιάννη όσο και την σύζυγό του Μαριάννα που τον συνόδευε.

Τότε, η κυρία Βαρδινογιάννη πήρε τον λόγο και είπε στους εργάτες πως θα ψηφίσει κι αυτή ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιουνίου, γιατί το ΚΚΕ την έχει απογοητεύσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζεύγος Βαρδινογιάννη είναι σε κόντρα με τον γιο τους, Γιάννη Βαρδινογιάννη, επειδή τους είπε ότι αποκλείεται να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τζίγγερ θα ψηφίσει ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.