Ποιος θα μας πάρει τις αλυσίδες;

Εντυπωσιακό το ενδιαφέρον των καθεστωτικών ΜΜΕ για τις καταθέσεις των Ελλήνων στο εσωτερικό, αν και οι ιδιοκτήτες τους έχουν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό. Και πόσο ειλικρινές το ενδιαφέρον για καταθέσεις που δεν υπάρχουν, όταν έχεις συγκαλύψει το ξεπούλημα της χώρας.

Δεν ξέρω πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος που η χώρα του έχει χρεοκοπήσει ώστε να πιστεύει πως ο κίνδυνος είναι να του πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ τις καταθέσεις.

Σε κάθε περίπτωση, ας τις πάρει όποιος θέλει τις καταθέσεις. Να δούμε, όμως, ποιος θα πάρει τις αλυσίδες μας. Γιατί, ουσιαστικά, μόνο αυτές μας έχουν μείνει.

Και δεν αρκεί να θέλει κάποιος να σου πάρει τις αλυσίδες. Πρέπει να θέλεις κι εσύ. Κυρίως, εσύ.

(Τα καθεστωτικά ΜΜΕ δίνουν τα ρέστα τους σε προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς, καθώς βλέπουν να βουλιάζουν και να αφανίζονται μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία. Ας τους στείλουμε στον αγύριστο μια ώρα αρχύτερα. Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους. Τελειώστε τους.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.