Χαλάνδρι – Ιπποκράτους

“Το είδα στο Τρόλεϊ 18, Χαλάνδρι-Ιπποκράτους!!! Σίγουρα το έγραψε ο Αλέξης Δεκέμβρης, αλλά το σχολίαζε και ο Ευθύμης Πλατείας με την κολλητή του, την Πέτρα Δρόμου! ‘Το καλύτερο κράξιμο ever’. Αναρωτιόντουσαν ποιος να το έγραψε και όταν τους είπα ποιος το εμπνεύστηκε, και τι χαρακτήρας είσαι, χάρηκαν πάρα πολύ και ενδιαφέρθηκαν να σε διαβάζουν σαν προσευχή λίγο πριν κοιμηθούν, μήπως και μπορέσουν να ονειρευτούν το αύριο, χωρίς να ξεχάσουν να παλέψουν σήμερα, πέρα και πάνω από αγαθά. Τους λείπουν πολλά αλλά αυτό που δεν αντέχουν είναι η θλίψη στο χαμόγελο της μαμάς….”

Αγαπητέ φίλε, ντροπή να γράφουν τέτοια πράγματα για ανεξάρτητους, έγκριτους και αξιοπρεπείς δημοσιογράφους που είναι και opinion leaders. Ευτυχώς που δεν μπαίνουν ποτέ στο τρόλεϊ επειδή φοβούνται ότι οι επιβάτες θα τους αποθεώσουν και θα τους σκίζουν τα ρούχα από ενθουσιασμό. Η μαμά θα χαμογελάσει ξανά χωρίς θλίψη.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.