Αναζητείται! Μπορείτε να βοηθήσετε;

Ο κ. Πέτρος Νικολαΐδης είναι ένας από τους πιο γνωστούς δύτες στην Ελλάδα. Τα τελευταία 7 χρόνια έκανε παρέα με το ψάρι που βλέπετε στη φωτογραφία και το τάιζε. Μόλις ο κ. Νικολαΐδης έμπαινε στη θάλασσα, η κατσούλα -η συγκεκριμένη κατσούλα της φωτογραφίας που είναι γένους αρσενικού, κατσούλος δηλαδή- πήγαινε σφαίρα και φρέναρε μπροστά στη μάσκα του κ. Νικολαΐδη, κοιτώντας τον στα μάτια, μέχρι να βρει αχιβάδες για να της προσφέρει. Από πέρσι, η κατσούλα χάθηκε και ο κ. Νικολαΐδης έχει στενοχωρηθεί πολύ και την αναζητεί. Διαβάστε το σημείωμα του κ. Νικολαΐδη και παρακαλώ βοηθήστε αυτούς τους δυο φίλους να βρεθούν και πάλι.

ΚΑΤΣΟΥΛΑ, -ΟΣ, (από τα Ενετικά/Φράγκικα ίσως), = μικρή γάτα , γνωστός και ως Ξυριχθύς, καθότι μοιάζει με ξουράφι παραδοσιακό αλλά είναι και το μυαλό του ανάλογο. Ελπίζω ότι δεν έπαθε Αλτσχάιμερ. Εθεάθη να κολυμπάει, αναζητώντας τροφή σε αμμώδεις περιοχές της Χρυσής Ακτής στην Πάρο (Κυκλάδες, ΤΚ 84401) τα τελευταία 7 χρόνια και με γνωρίζει προσωπικά. Έγινε πολύ φιλικός με τους ανθρώπους και ίσως αυτό να του στοίχισε την ζωή του από κανένα ψαροτουφεκά που βαράει ψαράκια των 150 γραμμάριων σε ακτές κολυμβητών που απαγορεύεται !

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.