Δήλωση Κασιδιάρη

Με δήλωσή του σε τηλεοπτικό σταθμό, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρει πως είναι καλά στην υγεία του και πως δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από την Λιάνα Κανέλλη.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης τονίζει πως δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση γιατί από χτες το πρωί δεν έχει δείρει κανέναν και παρακαλεί τους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής να του πάνε έναν Πακιστανό -ή έναν κομμουνιστή- να τον δείρει ή να μαχαιρώσουν αυτοί έναν για πάρτη του.

Σύμφωνα με τον Ηλία Κασιδιάρη, αναζητεί από χτες έναν αστυνομικό για να παραδοθεί αλλά δεν βρίσκει κανένα πρόθυμο, γιατί όλοι του δίνουν συγχαρητήρια.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρει ακόμα πως πήρε ανάποδες με τη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου επειδή, όταν ήταν μικρός, ήθελε να παίζει μόνο με τα κορίτσια αλλά αυτά του έπαιρναν τις κούκλες του και τον έδιωχναν, με αποτέλεσμα να του έχει μείνει παιδικό τραύμα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.