Ερωτική Αριστερά

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Αλέξης Τσίπρας, αφού η σύντροφός του γέννησε νωρίς το πρωί ένα αγοράκι. Σε ανακοίνωσή του εκπροσώπου Τύπου της κυβέρνησης, αναφέρεται πως ο Αλέξης Τσίπρας γεννοβολάει αβέρτα επειδή θέλει να ρίξει έξω οικονομικά τη χώρα και να επιστρέψουμε στη δραχμή.


Με αφορμή το νεογέννητο αγοράκι του Αλέξη Τσίπρα και της συντρόφου του, θέλω να επισημάνω πως η Αριστερά πρέπει να γίνει ακόμα πιο ερωτική και να φέρει στον κόσμο χιλιάδες κουτσουβελάκια.

Γιατί, αν η Αριστερά δεν είναι ερωτική, δεν είναι Αριστερά.

Από την άλλη, δεν μπορώ να μην επισημάνω πως οι Έλληνες είχαν την ευκαιρία στις εκλογές να πάνε για χαρές στο μαιευτήριο και προτίμησαν να πάνε να βγάλουν τα μάτια τους.

(Υπάρχει και κάτι αρνητικό στο να γίνεσαι πατέρας: γίνεσαι πιο συντηρητικός. Σύμφωνα με έρευνες, οι αναβάτες στα Moto GP που αποκτούν παιδί μειώνουν την ταχύτητά τους. Βέβαια, αυτό δεν είναι απόλυτο. Ο Τσε Γκεβάρα δεν έγινε πιο συντηρητικός, όταν απέκτησε παιδιά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.