Η Ντόρα η μαγκιόρα


Μιλώντας στο χτεσινό δελτίο ειδήσεων του Mega, η Ντόρα Μπακογιάννη άφησε εμβρόντητους τους πάντες, όταν είπε με τέλειο αξάν πως “ο κύριος Τσίπρας τα κωλομπάρισε λίγο”.

Το ρήμα “κωλομπαρεύω” ή “κωλομπαρίζω” προέρχεται από το ουσιαστικό “κωλομπαράς”, λέξη που χρησιμοποιείται γι’ αυτόν που του αρέσει η “παρά φύση ασέλγεια” – δηλαδή, το πρωκτικό σεξ.

Δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση που η κυρία Μπακογιάννη χρησιμοποιεί λέξεις της αργκό.

Προφανώς, η κυρία Μπακογιάννη προετοιμάζεται, ώστε να μην αντιμετωπίσει προβλήματα στη συνεννόηση, όταν θα βρεθεί στη φυλακή.

Και ένα πολύ ενδιαφέρον στιγμιότυπο από την χτεσινή παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στη διαδικτυακή εκπομπή e-nikos του Νίκου Χατζηνικολάου.

Απαντώντας σε ερώτηση πολίτη για την Δικαιοσύνη, ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι ο πυλώνας της Νέας Δημοκρατίας την επομένη των εκλογών θα είναι η Δικαιοσύνη και τόνισε ότι για τον λόγο αυτό έβαλε επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας τον πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κ. Χαράλαμπο Αθανάσιου.

Βέβαια, ο κ. Αθανασίου ήταν στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Στο νέο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, ο κ. Αθανασίου είναι στη δεύτερη θέση.

Στην πρώτη θέση είναι η Ντόρα Μπακογιάννη. Η οποία -αν και έχει χαρακτηριστεί από τον Αλέξη Τσίπρα “αντιπρόσωπος της Siemens στην Ελλάδα”, αν και, εντελώς συμπτωματικά, ο Χριστοφοράκος διέφυγε στη Γερμανία όταν η ίδια ήταν υπουργός Εξωτερικών και αν και η ίδια και ο σύζυγός της ξέχασαν να δηλώσουν ένα εκατομμύριο δολάρια- δεν έχει κανένα θέμα με τη Δικαιοσύνη.

Τόσοι πολίτες μέσα στο στούντιο -ανάμεσά τους και επαγγελματίες δημοσιογράφοι- και κανείς τους δεν βρέθηκε να θυμίσει στον Αντώνη Σαμαρά (ο οποίος ζει και αναπνέει για τη Δικαιοσύνη) πως ο Αθανασίου είναι στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου, αφού στην πρώτη θέση πια είναι η -αθώα, αγνή και υπεράνω πάσης υποψίας- Ντόρα Μπακογιάννη .

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.