Η χώρα διαλύεται

Φίλε Πιτσιρίκο γεια! Κατάφερα να φύγω μερικές μέρες με τη φίλη μου τη Γιώτα, για να ξελαμπικάρουμε τον εγκέφαλό μας. Σου στέλνω 2 φωτογραφίες με το Unfollow φωτογραφημένο στους Αμμόλοφους Καβάλας για τη συλλογή σου. Συνεχίστε την καλή δουλειά! (Αγαπητέ φίλε, σας ευχαριστούμε. Οι συνάδελφοι στο Unfollow το έχουν ρίξει στο σορολόπ. Μόνο εγώ κάνω μαχητικό ρεπορτάζ στις παραλίες. Χαιρετισμούς στην Γιώτα.)

Δεν ακολουθείς όντως αλλά σε ακολουθεί παντού για να το διαβάσεις! Ειδικά σε ήσυχη παραλία με θέα το Λιβυκό πέλαγος, όσο πιάνει το μάτι σου. (Αγαπητή φίλη, έχετε πολύ όμορφες γάμπες. Το Unfollow στα πόδια σας. Σας ευχαριστούμε.)

Μήλος. (Αγαπητέ φίλε, σας ευχαριστούμε.)

(Θα ανεβάσω όλες τις φωτογραφίες που μου έχετε στείλει. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.