Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Unfollow

Διέκοψα για λίγο την αυτοεξορία μου στην Καλιφόρνια και επέστρεψα στην Αθήνα, για να πάρουμε μαζί με τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο μια μεγάλη συνέντευξη για το Unfollow από τον -κατά την ταπεινή μου γνώμη- πιο πετυχημένο Έλληνα πολιτικό της τελευταίας δεκαετίας: τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ. Γεωργιάδης είναι δεξιός και δεν το κρύβει καθόλου – είναι πολύ περήφανος για αυτό. Βέβαια, όλοι οι Έλληνες είναι δεξιοί αλλά πολλοί νομίζουν πως είναι αριστεροί.

Επίσης, είναι ειλικρινής. Και απάντησε σε όλα. Σε όλα.

Στη φωτογραφία, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης μας αποδεικνύει με αδιάσειστα στοιχεία πως δεν πηγαίνει μόνο στην Σκορδά, την Μενεγάκη και την Τατιάνα -όπως νομίζαμε-, αλλά έχει πάει και στο Αφγανιστάν.

Η συνέντευξη του κ. Γεωργιάδη -που δημοσιεύεται στο Unfollow που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα- είναι καταπληκτική. Τον ευχαριστούμε πολύ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.