Ο έρωτας γεννήθηκε για δυο

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας το γεγονός ότι -σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογικών τμημάτων που ψήφισαν οι αστυνομικοί- ο ένας στους δυο αστυνομικούς ψήφισε Χρυσή Αυγή.

Η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας είναι έξαλλη και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί μόνο ο ένας στους δυο αστυνομικούς ψήφισε Χρυσή Αυγή.

Ήδη, ανώτατοι αξιωματικοί της Αστυνομίας κάνουν έρευνες, για να διαπιστώσουν γιατί ο ένας στους δυο αστυνομικούς γύρισε την πλάτη στη Χρυσή Αυγή.

Βέβαια, στις επίσημες δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους τα ανώτερα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας προσπαθούν να δείξουν ένα δημοκρατικό πρόσωπο και να δικαιολογήσουν το ότι οι αστυνομικοί ψήφισαν ξανά μαζικά Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μαχαιροβγάλτη, οι αστυνομικοί ψήφισαν Χρυσή Αυγή επειδή ανησυχούν για τη δουλειά τους.

Όπως δήλωσε ο κ. Μαχαιροβγάλτης, τα στελέχη της Χρυσής Αυγής είναι αποφασισμένα να σκοτώσουν και έχουν όλες τις προϋποθέσεις να γίνουν τέλειοι αστυνομικοί, οπότε πολλοί αστυνομικοί φοβούνται πως μπορούν να αντικατασταθούν από τους συναδέλφους τους της Χρυσής Αυγής και να μείνουν άνεργοι.

Ο κ. Μαχαιροβγάλτης ξεκαθάρισε πως οι αστυνομικοί ψήφισαν τους υποψήφιους της Χρυσής Αυγής, για να τους στείλουν στη Βουλή και να μην κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους από αυτούς.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.