Πέρασε η εθνική!

Πολύ καλά πηγαίνει η εθνική μας ομάδα στο Euro 2012, αφού χτες έχασε με 2-1 από την Τσεχία, και τώρα χρειάζεται μόνο μια νίκη εναντίον της Ρωσίας, για να προκριθεί στα προημιτελικά, όπου μάλλον θα αντιμετωπίσει την Γερμανία σε έναν αγώνα ζωής ή δραχμής.



Η εθνική μας δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα με την Τσεχία επειδή οι μισοί παίκτες τα είχαν πιει το προηγούμενο βράδυ και κουτουλούσαν μεταξύ τους, ενώ οι άλλοι μισοί νηστεύουν γιατί θέλουν την Κυριακή να πάνε να μεταλάβουν.

Η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει στο 6ο λεπτό με 2-0 αλλά αυτό που διέλυσε ψυχολογικά τους διεθνείς μας ήταν ο τραυματισμός του Χαλκιά ο οποίος μάλλον έπαθε οστεοπόρωση από τα γεράματα αλλά δεν είναι απόλυτα σίγουρο γιατί δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Ο τραυματισμός του Χαλκιά έχει και τα θετικά του, αφού δεν θα παίξει εναντίον της Ρωσίας, οπότε τώρα μένει να τραυματιστούν στην προπόνηση και οι άλλοι δυο τερματοφύλακες της ομάδας, ώστε να παίξει τερματοφύλακας ο Σωτήρης Νίνης που σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερος.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι διεθνείς μας σόκαραν το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό κοινό, αφού δήλωσαν “Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο” και “Έτσι είναι η μπάλα”.

Στον επόμενο αγώνα εναντίον της Ρωσίας, η εθνική μας ομάδα χρειάζεται μόνο νίκη αλλά μπορεί να προκριθεί ακόμα κι αν χάσει με 5-0, αρκεί να στουκάρει μετά τον αγώνα το πούλμαν των Ρώσων πάνω σε καμιά κολόνα και να σκοτωθούν όλοι οι παίκτες της Ρωσίας.

Παράλληλα, βέβαια, θα πρέπει να πέσουν δυο αεροπλάνα πάνω στα ξενοδοχεία που διαμένουν οι εθνικές ομάδες της Πολωνίας και της Τσεχίας, ώστε να καούν και να διαμελιστούν όλοι οι Πολωνοί και οι Τσέχοι και η ομάδα μας να προκριθεί.

Σε κάθε περίπτωση, οι πιθανότητες είναι με την εθνική μας και η πρόκριση θεωρείται σίγουρη.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.