Σας τον χαρίζουμε

Με πρωτοσέλιδο άρθρο τους στα ελληνικά και στα γερμανικά, οι Financial Times Deutschland προτρέπουν τους Έλληνες να αντισταθούν στον “δημαγωγό” Αλέξη Τσίπρα, και καλούν τους Έλληνες ψηφοφόρους να μην ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ αλλά Νέα Δημοκρατία.

Αφού προτρέψω κι εγώ ευγενικά με τη σειρά μου τον Γερμανό συντάκτη του άρθρου να πάει να γαμηθεί, θα ήθελα να πω στη γερμανική κυβέρνηση πως, αν της αρέσει τόσο πολύ ο Αντώνης Σαμαράς, να τον πάρει στη Γερμανία.

Στη Γερμανία, ο Σαμαράς θα κάνει και παρέα με τον Χριστοφοράκο.

Υποθέτω πως για το χαρτζιλίκι του θα φροντίσει η γερμανική κυβέρνηση.

Σας τον χαρίζουμε.

(Η υστερία των εταίρων μας να μας πείσουν να ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία, οι συνεχείς παρεμβάσεις στα εσωτερικά της χώρας μας και οι ατελείωτοι εκβιασμοί κάνουν ακόμα πιο προφανές αυτό που κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος έχει ήδη αντιληφθεί: μια αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα ήταν η δική τους καταστροφή, όχι η δική μας.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.