Το Unfollow στα Τίρανα

Πιτσιρίκο, διαβάζουμε μανιωδώς Unfollow στα Τίρανα. Δεν είμαστε τουρίστες στα Τίρανα, είμαστε μετανάστες για μια καλύτερη ζωή. Οι μισθοί στην Ελλάδα, για όποιον έχει ακόμη δουλειά, κοντεύουν να φτάσουν τους μισθούς εδώ. Αντίθετα, για να ζήσεις εδώ πέρα, χρειάζεσαι μόνο τα μισά λεφτά από ότι στην Ελλάδα. Πολλές χιλιάδες συμπατριώτες μας Αλβανοί έκαναν το μεγάλο βήμα και άφησαν την Ελλάδα και επιστρέψανε πίσω. Τους ακολουθήσαμε και πάρα πολλοί Έλληνες επειδή δεν αντέχαμε την Ελλάδα μόνο με Έλληνες.

Σου στέλνω φώτος από την Πυραμίδα, το πρώην “Μουσείο της Σοσιαλιστικής Επανάστασης” και τόπος όπου χτυπούσε η καρδιά της …επανάστασης του 1997 που έριξε τον Σαλί Μπερίσα εξαιτίας του σκανδάλου της τραπεζικής …πυραμίδας! Σήμερα στεγάζει τον μοναδικό αντιπολιτευτικό τηλεοπτικό σταθμό και ο Μπερίσα θέλει να την γκρεμίσει και την αφήνει στην τύχη για να απαξιωθούν οι μνήμες που φέρνει.


Και στο “Ιστορικό Μουσείο του Αλβανικού λαού” με το ωραίο ψηφιδωτό σοσιαλιστικού ρεαλισμού.

Φιλιά στον πατριώτη μου Σπύρο Γραμμένο.
Τον περιμένουμε για live.

(Αγαπητέ φίλε, όντως δεν αντέχεται η Ελλάδα μόνο με Έλληνες. Ευτυχώς, είναι καλοκαίρι και έχουν έρθει οι τουρίστες. Σας ευχαριστούμε.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.