Υγεία να υπάρχει

Σάλος έχει ξεσπάσει στη χώρα μας, μετά την αποκάλυψη πως ο Αντώνης Σαμαράς δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα με το μάτι του, ενώ ο Βασίλης Καυλοράπανος δεν λιποθύμησε ποτέ και το Σαββατοκύριακο έκανε bungee jumping στον Ισθμό της Κορίνθου και νεροτσουλήθρα στη Μύκονο.Όπως όλα δείχνουν, οι “ασθένειες” Σαμαρά και Καυλοράπανου ήταν ένα επικοινωνιακό κόλπο της κυβέρνησης, για να πάψουν οι Έλληνες να ανησυχούν για την οικονομική τους κατάσταση και να αρχίσουν να ανησυχούν για την υγεία τους.

Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι να παρουσιαστούν όλοι οι υπουργοί ως ετοιμοθάνατοι, ώστε να βγει ο Αντώνης Σαμαράς και να πει στους πολίτες: “Σταματήστε να διαμαρτύρεστε για τα μέτρα του Μνημονίου. Τουλάχιστον εσείς έχετε την υγειά σας”.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.