Βαρκελώνη – Χαλκιδική – Κέρκυρα

Γεια σου Πιτσιρίκο !! Σου στέλνω φωτογραφίες από την Βαρκελώνη που πήγα με την αδερφή μου! Δεν πήρα μαζί μου το καινούριο Unfollow, γιατί με χάλαγε η μουτσούνα του Αντωνάκη μπροστά σε μια τόσο όμορφη πόλη! Η επανάσταση στην Βαρκελώνη γίνεται στην Μπαρτσελονέτα και την La Rambla! Ευτυχώς, δεν είδα μπροστά μου αναρχοάπλυτους να γκρινιάζουν στους δρόμους με πορείες ! Έτσι σχημάτισα μια ωραία εικόνα για την Ισπανία σαν τουρίστας που ήμουν ! Δυστυχώς, δεν κατάφερα να βγάλω φωτογραφία το Unfollow στην κωλοχωρίστρα καμιάς Ισπανίδας στην Μπαρτσελονέτα, όπως είχες πει ! Όλες μου το αρνήθηκαν για κάποιο λόγο ! Καλές βουτιές και να περνάς ωραία ! Εκτός απ τα μπάνια να μας πεις και πόσα παγωτά έχεις φάει!!

(Αγαπητέ φίλε, μη λέτε πως δεν γίνεται επανάσταση στην Ισπανία γιατί εδώ στην Ελλάδα σχεδόν όλοι είναι βέβαιοι πως οι Ισπανοί έχουν πάρει τα όπλα. Αλλά τι πρόβλημα έχετε με τους αναρχοάπλυτους; Αν η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, η απλυσιά είναι η μισή αναρχία. Εμένα το μόνο πρόβλημά μου με τους αναρχικούς είναι ο αριθμός τους – είναι λίγοι. Δεν μπορούσε το μαύρο μπλοκ να είναι 500 χιλιάδες νοματαίοι -ένας ωραιότατος λαϊκός στρατός- να μπαίνουν στο Σύνταγμα, να παίρνουν τα ΜΑΤ παραμάζωμα και να να τα εκτοξεύουν στα μπαλκόνια της Μεγάλης Βρετανίας; Μην ανησυχείτε, το Unfollow έχω κανονίσει να το βγάλω φωτογραφία στην κωλοχωρίστρα της Ισπανίδας βουλευτίνας που είπε να πάνε να γαμηθούν οι άνεργοι. Έχω φάει 300 παγωτά και θα φάω άλλα δυο χιλιάδες, γιατί τον Δεκέμβριο είναι το τέλος του κόσμου και μετά μάλλον δεν θα μπορώ να φάω παρφέ σοκολάτα που μου αρέσει. Να φάτε κι εσείς. Καλά μπάνια! Σας ευχαριστούμε πολύ!)

Το Unfollow στην Χαλκιδική με μια όμορφη μπέμπα. (Ευχαριστούμε την καλή φίλη.)

Προς τα αριστερά του χάρτη η Κέρκυρα. Το Unfollow βρήκε εύκολα το δρόμο του προς τα εκεί, μαζί με άδειες ξαπλώστρες και έξαλλους ξενοδόχους. Ιδανική ευκαιρία να καθαρίσουν οι παραλίες από σκουπίδια και μάλλον ο πραγματικός λόγος για τον οποίο οι Οικολόγοι κινήθηκαν (αντι) μνημονιακά. Κωνσταντίνος (Αγαπητέ φίλε, καιρός ήταν να ξεβρομίσει η Κέρκυρα από τους τουρίστες. Αν φύγουν και οι Κερκυραίοι, το νησί θα γίνει παράδεισος. Σας ευχαριστούμε πολύ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.