Κατσαριδάκι αγάπη μου


Περίπου 30 βουλευτές δήλωσαν πως δεν θα παραλάβουν το αυτοκίνητο που τους παραχωρείται από τη Βουλή, γιατί έχουν πολυτελές αυτοκίνητο και δεν μπορούν να κυκλοφορούν με τις σακαράκες.

Πολλοί βουλευτές, για να μην γίνονται αντιληπτοί από τους πολίτες, ζήτησαν -αντί για κρατικό αυτοκίνητο- ασφαλίτικο με συμβατικές πινακίδες.

Αίσθηση δημιουργεί το γεγονός πως πολλοί βουλευτές περιφρονούν το βουλευτικό αυτοκίνητο και ζητούν βουλευτικό ελικόπτερο.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ζήτησαν τανκς για τις μετακινήσεις τους, ενώ σκοπεύουν να διαθέσουν τα κρατικά αυτοκίνητα σε πολύτεκνες οικογένειες, αφού πρώτα τους κάνουν τεστ DNA, για να βεβαιωθούν πως είναι Τουρκαλβανοί όπως κι αυτοί.

Κύκλοι της Βουλής τόνιζαν πως δεν επιτρέπεται η μεταβίβαση του αυτοκινήτου σε άλλο πρόσωπο αλλά ούτε η μεταβίβαση της χώρας σε ξένους επιτρέπεται -και έγινε-, οπότε στα βουλευτικά αυτοκίνητα θα κολλήσουμε τώρα;

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.