Τρίζει το πολιτικό σκηνικό

Την παραίτησή του υπέβαλε στον Αντώνη Σαμαρά ο υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος. Στην επιστολή παραίτησής του, ο κ. Νικολόπουλος αναφέρει πως είναι γελοίο να υπάρχει υπουργείο Εργασίας στην Ελλάδα, αφού σύντομα δεν θα υπάρχει δουλειά για κανέναν.Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νέα Δημοκρατία, η παραίτηση του κ. Νικολόπουλου είναι η πρώτη από μια σειρά παραιτήσεων υπουργών και υφυπουργών.

Οι υπουργοί και οι υφυπουργοί της κυβέρνησης θα παραιτούνται διαρκώς και θα τους αντικαθιστούν άλλοι, οι οποίοι θα παραιτούνται κι αυτοί με τη σειρά τους για να αντικατασταθούν από άλλους.

Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας είναι να περάσουν από τα υπουργεία 150.000 υπουργοί και υφυπουργοί μέσα σε τρεις μήνες, ώστε, όταν έρθει στην εξουσία η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, να μην ξέρει ποιον να πρωτοστείλει στη Δικαιοσύνη για το ξεπούλημα της χώρας και να την σκαπουλάρουν όλοι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.