Φάρμακο για την στενοχώρια

Είναι πολλές οι δυσάρεστες ειδήσεις το τελευταίο διάστημα. Αυτοκτονίες, αρρώστιες, δολοφονίες, ληστείες, απολύσεις, άνεργοι, άστεγοι, συμπατριώτες μας που αναγκάζονται να μεταναστεύσουν και πολλές άλλες ανθρώπινες ιστορίες που σου μαυρίζουν τα σπλάχνα.Με καταρρακώνουν αυτές οι ιστορίες. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Μιας και τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα, σκέφτομαι τι μπορεί να γίνει για να μην στενοχωριέμαι τόσο πολύ με όλα αυτά τα ανθρώπινα δράματα.

Και νομίζω πως βρήκα τη λύση.

Θα παρακαλούσα -από δω και πέρα- να μας ενημερώνουν τι ψήφισε στις τελευταίες εκλογές κάθε συνάνθρωπός μας που αυτοκτονεί ή μένει άνεργος και άστεγος.

Να ξέρω δηλαδή αν πρέπει να στενοχωρηθώ.

Να μη συμβεί κακό σε κανέναν άνθρωπο αλλά δεν μπορώ να στενοχωριέμαι και για το κάθε γουρούνι που ψήφισε Νέα Δημοκρατία ή ΠΑΣΟΚ, σκεπτόμενος μόνο την κωλάρα του.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.