Ωραίο ποδαρικό

Όπως είναι γνωστό, η Ελλάδα μπαίνει πάντα πρώτη -τιμής ένεκεν- στο Ολυμπιακό Στάδιο στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Οπωσδήποτε, το να μπαίνουν οι Έλληνες πρώτοι το 2012 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου δεν είναι και το καλύτερο ποδαρικό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν θα φώναζες Έλληνες να σου κάνουν ποδαρικό στο σπίτι σου το 2012. Θα προτιμούσες να σου κάνει ποδαρικό κάνας Μογγόλος.

Είναι βέβαιο πως, αν υπάρξουν δυσάρεστα γεγονότα στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, οι Βρετανοί -που είναι και πολύ προληπτικοί- θα τα φορτώσουν όλα στους Έλληνες. “Οι Έλληνες φταίνε που μας έκαναν ποδαρικό”.

Πάντως, μπορεί να παρελαύνει παραδοσιακά πρώτη η Ελλάδα στην τελετή έναρξης αλλά έχω την εντύπωση πως -με την κατάσταση που επικρατεί τα δυο τελευταία χρόνια στην χώρα μας- αν η Ελλάδα διοργάνωνε φέτος τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα ζητούσαμε κι εμείς να μπει καμιά άλλη χώρα πρώτη στο στάδιο για να σπάσει η γρουσουζιά.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.