Δεκαήμερο κινητοποιήσεων των αστυνομικών

Η απόφαση των αστυνομικών να προχωρήσουν σε δεκαήμερες κινητοποιήσεις -με αφορμή την επικείμενη περικοπή των μισθών τους- και η απειλή του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων πως περαιτέρω περικοπές θα ακινητοποιήσουν τους αστυνομικούς έχουν προβληματίσει την κυβέρνηση αλλά και την κοινωνία.

Τώρα που η κυβέρνηση δίνει μια γιγαντιαία μάχη για να ενισχύσει την διαπραγματευτική θέση της χώρας και να απομακρυνθεί ο κίνδυνος εξόδου από το ευρώ, οι αστυνομικοί -με τις κινητοποιήσεις τους και τις συγκεντρώσεις τους- τάσσονται ουσιαστικά με το λόμπι της δραχμής και απειλούν να τορπιλίσουν την εθνική προσπάθεια.

Θα πρέπει όλοι οι πολίτες να προσπαθήσουμε να πείσουμε τους αστυνομικούς να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Καλώ όλους τους Έλληνες πατριώτες να παραστούν μαζικά στις συγκεντρώσεις των αστυνομικών στην πλατεία Συντάγματος -και οπουδήποτε αλλού- και να προσπαθήσουμε να τους πείσουμε να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις και να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Αν, παρά την ειρηνική μας προσπάθεια να τους μεταπείσουμε, οι αστυνομικοί επιμείνουν και κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, θα πρέπει να τους ρίξουμε ένα χέρι ξύλο, για να συνέλθουν, να σταματήσουν τις διεκδικήσεις και να ταχθούν κι αυτοί -όπως όλοι μας- στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά που ηγείται της εθνικής προσπάθειας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.