Δεκαπενταύγουστος στην Αθήνα

Πιτσιρίκο γεια σου, σου στέλνω φωτογραφίες από την 15αυγουστιάτικη Αθήνα για τρεις λόγους: Πρώτον για να ζηλέψεις, που, ενώ εσύ είσαι στη Ζάκυνθο η οποία πήζει από κόσμο, εμείς απολαμβάνουμε μια άδεια Αθήνα. Δεύτερον για να σε ενημερώσω να μη βιαστείς να γυρίσεις,γιατί, μιας και η επανάσταση αργεί ακόμα, δεν υπάρχει λόγος να χάσεις τα μπάνια σου. Και τρίτον γιατί οι συντρόφισσες από τη Γαλλία μου επέτρεψαν να τις φωτογραφίσω, έπειτα από την υπόσχεσή μου πως θα τις κάνω φίρμες. Αυτά.

(Αγαπητέ φίλε, σας ευχαριστώ. Πρώτον, η Ζάκυνθος δεν πήζει από κόσμο – πάνε τα χρόνια εκείνα. Δεύτερον, θα επιστρέψω στην Αθήνα για μια δουλειά – και είναι πολύ επαναστατικό να έχεις κάποια δουλειά στην Ελλάδα του 2012 – αλλά θα ξαναφύγω γιατί, ουσιαστικά, είμαι άνεργος και είμαι αναγκασμένος να κάνω διακοπές και μπάνια. Τρίτον, στις συντρόφισσες από τη Γαλλία θα έπρεπε να πείτε πως θα γίνουν φίρμες, αν κοιμηθούν μαζί σας. Δεν τις κόβω, όμως, να θέλουν να γίνουν φίρμες. Αλλά έγιναν. Όταν επιστρέψουν στη Γαλλία, δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.