Ελληνικό καλοκαίρι

Τα προηγούμενα καλοκαίρια, η Πάρος ήταν το νησί που τα καλίγραμμα μοντέλα και οι κοσμικοί χόρευαν μέχρι τα ξημερώματα που το κέφι χτυπούσε κόκκινο. Φέτος, η Πάρος είναι το νησί του βιασμού και της ληστείας σε τράπεζα με δολοφονία.

Επειδή έχω αγανακτήσει με την υπερβολική προβολή της Πάρου από τα ΜΜΕ, θέλω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους και να ενημερώσω το πανελλήνιο πως το νησί που έχει τα πρωτεία στο έγκλημα είναι η Ζάκυνθος.

Στη Ζάκυνθο γίνονται πιο πολλές ληστείες και δολοφονίες από τα άλλα νησιά αλλά δεν τα λένε στις τηλεοράσεις, για να μην προβληθεί το νησί μας.

Καταγγέλλω την εξοργιστική και σκανδαλώδη υπερπροβολή της εγκληματικότητας της Πάρου από τα ΜΜΕ και καλώ όλους τους Έλληνες να αγνοήσουν την προπαγάνδα υπέρ της Πάρου και να επισκεφτούν τη μαγευτική Ζάκυνθο που είναι ένα σύγχρονο Φαρ Ουέστ.

(Η φωτογραφία από το Καμπί στη Ζάκυνθο)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.