Η αποκατάσταση της αλήθειας

Πεντακάθαρο ήταν το διαμέρισμα στη Λαμία, το οποίο -σύμφωνα με την Αστυνομία- χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς για τη ληστεία της Πάρου μαζί με άλλους αναρχικούς συντρόφους του. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το διαμέρισμα έλαμπε και ήταν τακτοποιημένο, ενώ όλο το σπίτι μύριζε χλωρίνη.

Η απαράμιλλη και ζηλευτή καθαριότητα του διαμερίσματος των αναρχικών βάζει οριστικά τέλος στις κατηγορίες των αστών περί αναρχοάπλυτων.

Κανείς δεν δικαιούται στο εξής να μιλάει για αναρχάπλυτους, αφού το διαμέρισμα της Λαμίας αποδεικνύει περίτρανα πως οι αναρχικοί είναι βασιλιάδες της λάτρας και δίπλα στον Μπακούνιν και τις μολότοφ έχουν το ξεσκονόπανο και το άκουα φόρτε.

(Εν τω μεταξύ, η υπόθεση της ληστείας στην Πάρο και η σύλληψη του νεαρού αναρχικού μπάζουν από παντού. Υπάρχει κάποιος ελεύθερος αστυνομικός ρεπόρτερ να μας ενημερώσει τι έχει συμβεί ή θα συνεχίσουμε να ακούμε και να διαβάζουμε τα παπαγαλάκια να μεταδίδουν τις ανακοινώσεις και τις “διαρροές” της Αστυνομίας; Αν υπάρχει κάποιος ελεύθερος ρεπόρτερ, ας επικοινωνήσει. Δεν προδίδω τις πηγές μου. Είμαι εχέμυθος. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.