Μαδρίτη, Έβρος, Ζυρίχη

Aγαπητέ πιτσιρίκο, το Unfollow ταξίδεψε στη Μαδρίτη και βρήκε το μπαρ του Λουκάνικου στην πολύχρωμη και πολυπολιτισμική γειτονιά του Lavapiés. Αυγουστιάτικα, βέβαια, οι ιδιοκτήτες την έχουν κάνει για διακοπές, οπότε έχει μείνει ο Λουκάνικος και κάτι γιαγιάδες που λιάζονταν στο παγκάκι απ’ έξω. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. Στέλλα (Αγαπητή φίλη, σας ευχαριστούμε. Έχουν πάει διακοπές γιατί υπάρχουν πληροφορίες πως από Σεπτέμβριο θα γίνει επανάσταση και πρέπει να μαζέψουμε όλοι δυνάμεις, για να καταναλώσουμε μαζικά τα Χριστούγεννα στα πολυκαταστήματα.)

Γεια σου Πιτσιρίκο!!! Το Unfollow πήγε πολύ βόρεια φέτος το καλοκαίρι και έκανε βουτιά στα κρύα νερά του Άρδα με τις πανέμορφες λιβελούλες! Δεν βγήκαν πολύ καλά οι φωτό γιατί είχα πιει και κάτι μπύρες!!! Παρ’ όλ΄αυτά, το κουβαλούσα κάθε μέρα με αγάπη μαζί μου για πριν τις μπύρες! Φιλιά, Δωροθέα (Αγαπητή φίλη, σας ευχαριστούμε. Με μέτρο τις μπύρες, γιατί εδώ στο νότο έχουμε ξεμείνει από μπύρες και είμαστε αναγκασμένοι να πίνουμε μόνο μπάφους και σαμπάνια.)

Παρέα με το Ριζο στη Ζυρίχη πριν τα κάνω δώρο στη φίλη μου που έχει μεταναστεύσει, για να ξέρει τι θα την περίμενε αν έμενε ακόμα εδώ. (Αγαπητέ φίλε -ή αγαπητή φίλη-, σας ευχαριστούμε. Όντως, ο Ριζοσπάστης και το Unfollow είναι τα μόνα έντυπα που περιγράφουν αντικειμενικά την ελληνική πραγματικότητα. Αν ενωθούμε, θα τους διαλύσουμε τους καπιταλιστές.)

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.