Ολυμπιακή γυφτιά

Αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει η απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να ζητήσει από τους αθλητές που αποκλείστηκαν και γύρισαν στην Ελλάδα να επιστρέψουν 150 από τα 300 ευρώ που τους είχαν δοθεί για τις καθημερινές τους ανάγκες, και τα οποία είχαν ήδη ξοδέψει για τσίχλες, αναμνηστικά μαγνητάκια για το ψυγείο και προφυλακτικά. Τώρα τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα, αφού το κράτος ζητάει από τους αθλητές μας να επιστρέψουν τα χρήματα για τα αναβολικά.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, κάποιοι υπεύθυνοι της ελληνικής αποστολής πιστεύουν πως οι αθλητές μας δεν πήραν τα αναβολικά και κράτησαν τα χρήματα.

Το γνωστό μέλος της ΔΟΕ, Αναξίμανδρος Ταλιροφονιάς, δήλωσε πως, αν οι αθλητές μας έπαιρναν τα αναβολικά, δεν θα είχαν τόσο άσχημη απόδοση στο Λονδίνο και θα κατάφερναν να πάρουν μερικά μετάλλια.

Μετά την επιστροφή των αθλητών μας από το Λονδίνο, οι αθλητές μας θα περάσουν από ντόπινγκ κοντρόλ και όσοι βρεθούν να μην έχουν πάρει αναβολικά θα τιμωρηθούν με ισόβιο αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.