Ρατσισμός σε βάρος των Ελλήνων

Σε αντίθεση με την υπόθεση της Πάρου, δεν συγκίνησε ιδιαίτερα τα ελληνικά ΜΜΕ η σύλληψη 63χρονου στην Καβάλα μετά την καταγγελία 9χρονου κοριτσιού από την Βουλγαρία ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 6 χρονών. Υποθέτω πως, αν ο κατηγορούμενος ήταν Πακιστανός, θα είχαμε χιλιάδες πύρινα άρθρα για το “Κτήνος της Καβάλας” και το “Τέρας της Καβάλας”.

Οπωσδήποτε, ρόλο θα έπαιξε και το γεγονός ότι το παιδί είναι από την Βουλγαρία. Αν ήταν Ελληνίδα, θα συγκινούσε το πανελλήνιο. Αλλά το κοριτσάκι από την Βουλγαρία ποιος το γαμάει; (Εκτός από τον παππού.)

Βέβαια, είναι παράδοση στη χώρα μας οι βιασμοί ανηλίκων -συνήθως, από κάποιον που ανήκει στην οικογένεια-, αλλά αυτά μένουν κρυφά. Μη μας κλέψουν, όμως, και τις παραδόσεις οι αλλοδαποί.

Πάντως, τείνουν να γίνουν παράδοση οι βιασμοί στην Καβάλα. Πέρσι τον Αύγουστο, είχε γίνει βιασμός 12χρονης από 45χρονο. Πολύ ερωτική πόλη η Καβάλα. Καβάλα, όνομα και πράγμα.

Από την άλλη, δεν καταλαβαίνω τι κακό έκανε ο 63χρονος. Τα ίδια και χειρότερα κάνουν μέλη συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος σε βάρος μεταναστών και δεν έχει συλληφθεί κανείς.

Να αφεθεί αμέσως ελεύθερος ο 63χρονος πατριώτης από την Καβάλα που αντιστάθηκε στην αθρόα είσοδο αλλοδαπών στη χώρα μας.

Φτάνει πια με τον ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων.

(Όσοι έγραψαν εκατοντάδες φλογερά άρθρα για τον βιασμό της 15χρονης στην Πάρο -δίνοντας σε μια εγκληματική ενέργεια διαστάσεις εθνικού αγώνα- ας διαβάσουν ξανά αυτά που έγραψαν. Και ας σκεφτούν γιατί τώρα δεν ζητούν να δουν το πρόσωπο του 63χρονου στην Καβάλα. Τα γραπτά μένουν.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.