Υπέροχα!

Όλα ήταν υπέροχα στο Χαλκί της Νάξου στο φετινό Φεστιβάλ Αξία. Ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν η Keiko Borjeson τραγούδησε μαζί με τους Έλληνες και τους ξένους φίλους που ήταν στη συναυλία το “Χάρτινο το φεγγαράκι”, ενώ ο ουρανός ήταν γεμάτος αστέρια που έπεφταν σαν βροχή. Η Keiko αφιέρωσε το “Summertime” στον Alexander Reichardt είπε ότι “fish are crying” επειδή δεν είμαστε ευγενικοί με το περιβάλλον και ανέφερε πως μετά τη Φουκουσίμα η Ιαπωνία σηκώνεται ξανά, οπότε και η Ελλάδα μπορεί να σηκωθεί ξανά. Και θα σηκωθεί.

Πολύ όμορφη στιγμή ήταν όταν -μετά τη συναυλία- η Keiko Borjeson κατευθύνθηκε προς το κέντρο του χωριού και όσοι κάθονταν στο καφενείο σηκώθηκαν και την χειροκρότησαν.

Η παρουσίαση του Πέτρου Νικολαΐδη στους “Θησαυρούς του Αιγαίου” ήταν εξαιρετική, ενώ σπουδαία ήταν η παρουσία όλων των μουσικών, υπό την καθοδήγηση του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αξία, Nigel Shore.

Παρακαλούνται όσοι φίλοι ήταν στο Χαλκί της Νάξου για το Φεστιβάλ Αξία και τράβηξαν φωτογραφίες ή βίντεο να μου τα στείλουν στο pitsiriko@gmail.com για να τα στείλω στον Alex και την Katharina που τους αγαπάω. Ή μπορούν να τις στείλουν στον Alexander Reichardt alex@fisholive.comΕυχαριστώ.

Οι φωτογραφίες είναι του κ. Αντώνη Γιαμούρη, ο οποίος θα πρέπει να παραδεχτώ πως τραβάει καλύτερες φωτογραφίες από εμένα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.