Φεστιβάλ Ηφαίστεια 2012 – Σαντορίνη

Γεια σου πιτσιρίκο, σου στέλνω την αγάπη μου μαζί με δυο φωτογραφίες από το ηφαίστειο (19 Αυγούστου). Οφείλω να σε ενημερώσω ότι το UNFOLLOW δεν εμφανίζεται πουθενά διότι απλούστατα κάηκε από τη λάβα. Τελικά, ίσως αυτός να είναι ο απώτερος σκοπός της έκδοσης, να γίνει δηλαδή πρώτη ύλη των κοινωνικών εκρήξεων που επέρχονται…

(Αγαπητέ φίλε, σας ευχαριστώ. Από ηφαίστεια, προτιμώ το ηφαίστειο της Νισύρου – έχω περάσει ατελείωτες ώρες μέσα στον μεγάλο κρατήρα. Πάντως, στη Σαντορίνη έχω πιει τις περισσότερες σαμπάνιες της ζωής μου· πιο παλιά, τότε που “ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητές μας” γιατί τώρα πίνω μόνο ένα μπουκάλι γαλλική σαμπάνια την ημέρα. Απώτερος σκοπός της έκδοσης του Unfollow είναι, βέβαια, η επανάσταση -δεν το συζητάω πως μόνο αυτό μας απασχολεί και πως όλη μέρα τραγουδάμε αντάρτικα- αλλά δεν θα ήταν άσχημο κάποια στιγμή οι συντάκτες του να καταφέρουν να επιβιώσουν αξιοπρεπώς, χωρίς να έχουν κάποιον μεγαλοεκδότη πάνω από το κεφάλι τους. Στο άθλιο σκηνικό των ελληνικών ΜΜΕ, αυτό θα ήταν επαναστατικότατο. Δύσκολο, βέβαια. Πάντως, εμείς την προσπάθεια την κάνουμε. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.