Χιλιαδού και Σουηδία

Καλημέρα πιτσιρίκο!!Το Unfollow τελικά ταξίδεψε μαζί μας μέχρι την 1000δού, για να αποδράσει και αυτό για 2 μέρες από την Αθήνα. Ευτυχώς, η έλλειψη επαρκούς σήματος στην παραλία που ρίξαμε άγκυρα τις κορμάρες μας μας βοήθησε στο να επικεντρωθούμε στο κάλεσμα του τζίτζικα στην τζιτζικίνα. Σήμερα φεύγω για Αμοργό για να πάρω και φέτος την δόση μου από την Αιγιάλη και να πιω τις ψημένες μου!! Καλές μπανιές (όπως μας ευχήθηκε και ο συμπαθέστατος Πακιστανός που πουλούσε καπέλα στην παραλία της Χιλιαδούς)!!! (Αγαπητέ φίλε, σας ευχαριστούμε πολύ. Με μέτρο τα ρακόμελα στην Αμοργό. Πέντε με δέκα μέτρα κάθε μέρα. Καλές μπανιές!)


Γεια σου πιτσιρίκο, χθες το Unfollow επέστρεψε στη Σουηδία μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Χαλκιδική. Σου στέλνω μερικές φωτογραφίες από τις βόλτες που κάναμε στα πάρκα της μικρής μου πόλης να δεις τι ωραία που περνάει. (Αγαπητή φίλη, σας ευχαριστούμε πολύ. Του πάει του Unfollow η Σουηδία. Θα το σκεφτούμε, όταν αποφασίσουμε να αυτοεξοριστούμε.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.