Λίμνη Ευβοίας

Αγαπητέ πιτσιρίκο, άστραψε και βρόντηξε το απόγευμα της Παρασκευής στην όμορφη Λίμνη Ευβοίας. Δέντρα έπεσαν, το ρεύμα κόπηκε, με άλλα λόγια κλασικές καταστάσεις στην ελληνική επαρχία.

Για κακή μας τύχη, αυτά έγιναν Σαββατοκύριακο οπότε δήμος και ΔΕΗ περιμένουν την εργάσιμη της Δευτέρας.

Με την προϋπόθεση, βέβαια, να φτιάξουν το καλαθοφόρο όχημα το οποίο είναι χαλασμένο από τον Μάιο.

Μέχρι τότε, τα καλώδια και οι γερμένοι στύλοι πάνω από τα κεφάλια μας θα περιμένουν την επόμενη καταιγίδα για να πέσουν. Ευχαριστώ, Μιχάλης

(Αγαπητέ Μιχάλη, για να σε παρηγορήσω, η εγκατάλειψη δεν αφορά μόνο την επαρχία. Οι δρόμοι της Αθήνας -ακόμα και στο κέντρο- είναι σαν βομβαρδισμένοι τα τελευταία χρόνια. Υποθέτω πως, αφού δεν φτιάχτηκαν τις ημέρες της “ευημερίας”, δεν θα φτιαχτούν ποτέ. Πάντως, αυτό με τους στύλους της ΔΕΗ -αλλά και τα τηλεφωνικά καλώδια να κρέμονται- που βλέπεις στην ελληνική επαρχία μου θυμίζει Φαρ Ουέστ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.