Πίπες

Έντονες συζητήσεις έχει προκαλέσει η κίνηση του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ να εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία χαρακτηρίζει τον στοματικό έρωτα “χυδαία πράξη” που σχετίζεται με σοβαρούς κινδύνους για την σωματική και ψυχική υγεία.Το γεγονός ότι ο μητροπολίτης Πειραιώς αναφέρεται μόνο στην πεολειχία -και όχι στον στοματικό έρωτα του άνδρα προς τη γυναίκα- δείχνει, ίσως, πως έχει θορυβηθεί από τις κατά καιρούς αποκαλύψεις για τα ερωτικά όργια στους κόλπους της Εκκλησίας και θέλει να προστατεύσει εκείνους τους ιερείς που τρελαίνονται για τσιμπούκια.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ωστόσο το ενδεχόμενο η ανακοίνωση του κ. Σεραφείμ να εμπεριέχει ένα πολιτικό υπονοούμενο, αφού μπορεί να καλεί τους Έλληνες να σταματήσουν να είναι συνέχεια στα γόνατα και να παίρνουν πίπες, και να αντισταθούν.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.