Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα


Σάλο έχει προκαλέσει η αναπάντεχη δημοσίευση της λίστας των φορολογικών δηλώσεων γνωστών τραγουδιστών. Μόλις δείτε να δημοσιεύονται και οι φορολογικές δηλώσεις των παπαγάλων τηλεδημοσιογράφων, να ξέρετε πως η χώρα θα έχει πτωχεύσει και επίσημα.

Σύμφωνα με τους εφοριακούς, οι φορολογικές δηλώσεις των τραγουδιστών δόθηκαν στη δημοσιότητα, για να δουν οι Έλληνες πως πολλοί γνωστοί τραγουδιστές είναι σχεδόν άστεγοι και να παρηγορηθούν.

Πάντως, εγώ πήρα κουράγιο και αισθάνθηκα πολύ ξεχωριστός, όταν διαπίστωσα πως –τουλάχιστον για μια χρονιά- είχα μεγαλύτερο εισόδημα από τον Σάκη Ρουβά.

Τώρα θέλω, όταν με βλέπουν τα κορίτσια στον δρόμο, να ουρλιάζουν «πιτσιρίκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!», να σκίζουν τα ρούχα τους και να γίνονται οι ρώγες τους πέτρα.

Τις μεγαλύτερες -και προφανώς πραγματικές- φορολογικές δηλώσεις για το 2008-2009 έκαναν ο Πλούταρχος και ο Πασχάλης Τερζής, οπότε θα μας εκπροσωπήσουν στην επόμενη Γιουροβίζιον, αν και υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν πως πρέπει να στείλουμε στη Γιουροβίζιον τον τραγουδιστή που έκανε τη μεγαλύτερη φοροδιαφυγή, για να γνωρίσει πανευρωπαϊκή διαπόμπευση· θα τον δέσουμε στη σκηνή και θα του πετάνε οι Ευρωπαίοι γιαούρτια.

(Θυμήθηκα το αυτόγραφο που είχα πάρει από τον κ. Πασχάλη Τερζή.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.