Χαλκιδική, Γαύδος, στο φούρνο με πατάτες και Βερολίνο

Το UNFOLLOW στο Ποσείδι της Χαλκιδικής, με φόντο τα πόδια της Ευδοξίας! (Αγαπητέ φίλε, σας ευχαριστούμε. Το Unfollow χαίρεται όταν βρίσκεται σε γυναικεία πόδια. Τα Χριστούγεννα θα παρουσιάσουμε και την γυναικεία κολεξιόν για το καλοκαίρι του 2013.)

Οι “Κότες του Αντώνη” στην Γαύδο στην παραλία του Άη Γιάννη.. Για να είμαι ειλικρινής, με τόση ομορφιά δεν διάβασα και πολύ εκεί και όσοι βλέπανε τον Αντωνάκη απέξω με ρωτούσαν “μα καλά, τι διαβάζεις;” κι άρχιζα εγώ την κατήχηση:”το ανφόλοου είναι ένα διαφορετικό περιοδικό μπούρου μπούρου…”. Όταν δε, το έψαχνα στα περίπτερα στο Ηράκλειο τση Κρήτης και δεν το έβρισκα πουθενά, κάποια στιγμή πέφτω σε μια νεανία περιπτερού και τη ρωτώ “το περιοδικό το unfollow το έχεις;” και μου λέει “τι είναι; κουτσομπολίστικο;”, “…!!!” – έκανα την παρέμβαση μου κι εκεί.. Και τελικά το είχε. Δίπλα στα κουτσομπολίστικα. :) Χαιρετώ! (Αγαπητή φίλη, συγχαρητήρια για τη διάδοση του περιοδικού. Εγώ είχα προτείνει να βάλουμε και κουτσομπολιά στο Unfollow -για να πιάσουμε τον μέσο Έλληνα και τη μέση Ελληνίδα και να τους οδηγήσουμε στην Επανάσταση- αλλά οι σύντροφοι δεν το δέχτηκαν. Σας ευχαριστούμε.)

“Unfollow στο φούρνο με πατάτες” και “Βρεφική εκπαίδευση”, έτσι, για να μην τρελαθούμε κιόλας… (Αγαπητέ φίλε, σας ευχαριστούμε. Το Unfollow είναι πολύ ωραίο και στιφάδο.)

Είσοδος του κτιρίου που αποφασίστηκε η Τελική Λύση

Από τα απομεινάρια του τείχους του Βερολίνου

Με πολλή αγάπη από το Βερολίνο και με την ελπίδα ότι δεν θα ξαναδούμε τέτοιες εικόνες παρά μόνο σε εξώφυλλα του Unfollow και σε τουριστικά αναμνηστικά της δυστυχίας. Αλίκη και Μαρία-Όλγα. (Αγαπημένη μου Αλίκη, είσαι η πρώτη προσωπική μου φίλη που μου στέλνει φωτογραφία με το Unfollow. Είμαι πολύ συγκινημένος αν και δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το ότι ψήφισες Κουβέλη. Πες στην Μαρία-Όλγα πως έρχομαι με προφιτερόλ-γίγας από τον Κωνσταντινίδη και θα το τσακίσουμε. Εσένα δεν θα σου δώσουμε, εκτός αν δεσμευτείς πως θα ψηφίσεις ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Φιλιά!)

Γεια σου Πιτσιρίκο, γενικά μπράβο για το μπλόγκ, τα κείμενα και για τη γενικότερη στάση σου. Παρ’ όλα αυτά, τα post με φωτογραφίες από τα τεύχη του Unfollow σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου, το λιγότερο με έχουν κουράσει απελπιστικά. Πιστεύω είναι καιρός να τα σταματήσεις, άλλωστε το περιοδικό έχει καθιερωθεί για τα καλά. Just letting you know. Με φιλικούς χαιρετισμούς, Γιάννης (Αγαπητέ Γιάννη, το μεγαλύτερο παράπονο των αναγνωστών του Unfollow είναι ότι δεν το ξέρουν οι περιπτεράδες. Οπότε, το Unfollow έχει καθιερωθεί για τα καλά μόνο στη φαντασία σας επειδή είστε εντελώς άσχετος και δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει η έκδοση ενός εντύπου στην Ελλάδα του 2012, χωρίς χρηματοδότη και χωρίς διαφήμιση. Οπότε, το πρωί της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου να πάτε να αγοράσετε το νέο τεύχος του Unfollow, για να μη σας πάρει ο διάολος. Σας ευχαριστώ πολύ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.