LA MER – MOTHER OF LIFE
Στις 13 Ιανουαρίου του 2013, στο εκπληκτικό Suntory Hall στο Τόκιο της Ιαπωνίας, η Keiko Borjeson θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το “La Mer – Mother of Life”, όπου θα ακουστεί και το τραγούδι “Liquid Blue Dream Japan”, σε στίχους του Pierre-Yves Cousteau. Την αφίσα του κονσέρτου -που γίνεται για την υποστήριξη της Φουκουσίμα και την προστασία των ωκεανών- σχεδίασε ο Alexander Reichardt.
Η Keiko Borjeson, ο Pierre-Yves Cousteau και ο Alexander Reichardt -με συγγενείς και φίλους- πέρσι το καλοκαίρι στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Η Κέικο, ο Πιέρ και ο Άλεξ θα συναντηθούν ξανά τον Ιανουάριο στην Ιαπωνία. (Η φωτογραφία είναι του κ. Νίκου Μήτσουρα.)
Ο Alexander Reichardt -με το πρωτότυπο σχέδιό του με τα ψάρια που μπήκαν στην ιαπωνική σημαία- στο Χαλκί της Νάξου. Ο Άλεξ θα εκπροσωπήσει στο Τόκιο την όμορφη Νάξο. Έχω διάσημους φίλους.
(Είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύεται η αφίσα του κονσέρτου. Άλεξ, σε ευχαριστώ.)
Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου
Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.