Ήρθε η Μέρκελ!

Σε μια προσπάθεια να προληφθούν οι λαϊκές αντιδράσεις και να αποφευχθούν οι διαδηλώσεις και οι συγκρούσεις στο κέντρο της Αθήνας, η Άνγκελα Μέρκελ προέβη σε μια απρόοπτη κίνηση και έφτασε μυστικά στην Αθήνα το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.Το αεροπλάνο που μετέφερε την κυρία Μέρκελ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Τανάγρας και η κυρία Μέρκελ κατέβηκε από το αεροπλάνο μεταμφιεσμένη σε μετανάστρια από το Μπαγκλαντές που επαναπροωθείται στην Ελλάδα.

Την κυρία Μέρκελ υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης που είχαν μεταμφιεστεί σε τρίο Στούτζες.

Η κυρία Μέρκελ είχε μυστικές συνομιλίες με τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη στην σπηλιά του Νταβέλη και τους είπε πως είναι πολύ ευχαριστημένη από την στάση τους -και τον τρόπο που στηρίζουν τα γερμανικά συμφέροντα- αλλά δεν ξέρει από πού θα φύγουν.

Μετά το τέλος της συζήτησης, η Άνγκελα Μέρκελ επιβιβάστηκε σε κρουαζιερόπλοιο στον Πειραιά και λίγο μετά την Αίγινα την παρέλαβε ελικόπτερο που την μετέφερε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, όπου επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο της Λουφτβάφε και επέστρεψε στην Γερμανία.

Για τις τηλεοπτικές ανάγκες της επίσκεψης Μέρκελ στην Αθήνα, έχουν γίνει γυρίσματα στο αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης.

Στο βίντεο, η Άνγκελα Μέρκελ κατεβαίνει από το αεροπλάνο και χιλιάδες Γερμανοί μεταμφιεσμένοι σε γερμανοτσολιάδες την υποδέχονται κρατώντας ελληνικές και γερμανικές σημαίες, ενώ η μπάντα παίζει τη Λιλί Μαρλέν και την Παπαλάμπραινα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.