Αργά, είναι πια αργά

Στην Αθήνα θα βρεθεί την Τρίτη η Άνγκελα Μέρκελ, για να επιθεωρήσει το γερμανικό κρατίδιο της Ελλάδας. Είναι η πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια που η Άνγκελα Μέρκελ επισκέπτεται την Ελλάδα· την τελευταία φορά είχε έρθει για να συναντήσει τον Χριστοφοράκο της Siemens.Η επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα θα ενισχύσει τους παραδοσιακούς δεσμούς των δυο χωρών που είναι σε εξαιρετικό σημείο με τους Γερμανούς να λένε τους Έλληνες τεμπέληδες και κλέφτες, και τους Έλληνες να αποκαλούν τους Γερμανούς ναζιστές και γουρούνια.

Ήδη, οι Γερμανοί τουρίστες έχουν λάβει ειδοποίηση να εγκαταλείψουν την Ελλάδα μέχρι την Τρίτη ή να προσποιούνται πως είναι Αφρικανοί μετανάστες.

Επίσης, η επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ θα τονώσει ακόμα περισσότερο τη δημοφιλία του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές των Ελλήνων που πίνουν νερό στο όνομά του.

Ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην Ελληνική Ιστορία, αφού θα μιμηθεί την προγιαγιά του, Πηνελόπη Δέλτα, και θα αυτοκτονήσει την στιγμή που η Μέρκελ θα πατάει το πόδι της στην Αθήνα.

(Η επίσκεψη Μέρκελ μου αλλάζει το πρόγραμμα. Επιστρέφω στην Αθήνα για να την υποδεχτώ. Δεν το χάνω αυτό με τίποτα. Τελικά, έχει και η Αθήνα τα ωραία της.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.