Η Χιονάτη και τα παιδιά της

Φίλε πιτσιρίκο, έχεις τον κήπο ακόμη; Όπως βλέπεις, η ζωή τρέχει – έστω με τα τέσσερα. Λοιπόν, η κουνέλα μου η Χιονάτη γέννησε 4 απίθανα υγιέστατα κουνελάκια. Αν θέλεις να σκαλίζουν τον κήπο σου, σου χαρίζω ένα, δύο. Σου στέλνω φωτογραφία της Χιονάτης με τα παιδιά της (δεν τα βάφτισα ακόμα.) – Giannis

Αγαπητέ Γιάννη, ο κήπος τώρα είναι στον αυτόματο πιλότο. Είμαι πια στην Αθήνα και κάνω πολιτικό ακτιβισμό. Από μπαρ σε μπαρ.

Θέλω δυο κουνελάκια αλλά όχι τώρα. Νομίζω πως σε 4-5 μήνες θα είναι ό,τι πρέπει. Σκέφτομαι να τα κάνω στιφάδο, κρασάτα ή λεμονάτα.

Γιάννη, σε πειράζω. Δεν τρώω κουνέλι. Μου είχε πάρει ο μπαμπάς μου ένα άσπρο κουνέλι όταν ήμουν μικρός, το αγάπησα πάρα πολύ, και κουνέλι δεν έφαγα ποτέ. Ούτε περιστέρια τρώω – πιστεύω πως τα περιστέρια είναι ανθρώπινες ψυχές.

Επίσης, δεν τρώω κουκιά. Ούτε πατσά έχω φάει ποτέ. Ακόμα, σιχαίνομαι τη μαγειρίτσα. Μα γιατί σου γράφω τι δεν τρώω;

Αγαπητέ Γιάννη, θα ήθελα πολύ να πάρω δυο κουνελάκια αλλά με φιλοξενεί μια γάτα 17 χρονών και θα πάθει φρίκη άμα δει τα κουνέλια μέσα στο σπίτι της.

Θέλεις να δώσω τα τηλέφωνά σου σε όποιον αναγνώστη ή αναγνώστρια ενδιαφερθεί; Αν κι αυτοί μπορεί να τα φάνε.

Σε κάθε περίπτωση, στείρωσε τη Χιονάτη γιατί σε λίγο δεν θα χωράτε στο σπίτι από τα εκατοντάδες κουνέλια. Αλήθεια, ο μπαμπάς κούνελος πού είναι; Τον φάγατε;

Σε ευχαριστώ πολύ

Φιλικά

π.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.