Της πατρίδας μου η σημαία έχει χρώμα μελανό

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προτείνει να υποδεχτούμε την Άνγκελα Μέρκελ με ελληνικές σημαίες στα μπαλκόνια για να της δηλώσουμε ότι η Ελλάδα είναι εθνικά κυρίαρχο κράτος. Λυπάμαι αλλά η Ελλάδα δεν είναι σήμερα εθνικά κυρίαρχο κράτος και -για την ακρίβεια- δεν ήταν ποτέ. Μπορούμε, όμως, να αποδείξουμε ότι, αν και είμαστε υποταγμένοι δούλοι, έχουμε αίσθηση του χιούμορ και να υποδεχτούμε την Άνγκελα Μέρκελ ως εξής:


Μπορούμε να βάλουμε στα μπαλκόνια μας γερμανικές σημαίες.


Ακόμα καλύτερα θα ήταν να υποδεχτούμε την Άνγκελα Μέρκελ με σημαίες της Ανατολικής Γερμανίας. Η Μέρκελ γεννήθηκε στη Δυτική Γερμανία αλλά έζησε στην Ανατολική Γερμανία.Βέβαια, αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, θα πρέπει να υποδεχτούμε την Άνγκελα Μέρκελ με σημαίες της Siemens στα μπαλκόνια γιατί και η Μέρκελ ένα πιόνι των αγορών και των πολυεθνικών είναι. Τίποτα παραπάνω.

(Εγώ προτείνω να υποδεχτούμε την Άνγκελα Μέρκελ με σερβιέτες στα μπαλκόνια, για να της θυμίσουμε πως πέρασε κλιμακτήριο και της κόπηκε η περίοδος.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.