Τη σύλληψη της Λαγκάρντ ζητάει η Εισαγγελία Αθηνών

Σάλος έχει προκληθεί μετά την εντολή της Εισαγγελίας Αθηνών στην Αστυνομία να συλλάβει τον Κώστα Βαξεβάνη, για τη δημοσιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ. Μετά την εντολή για τη σύλληψη του Κώστα Βαξεβάνη, η Εισαγγελία Αθηνών έκανε ένα ακόμα βήμα:

Η Εισαγγελία Αθηνών ζητάει να συλληφθεί και η Κριστίν Λαγκάρντ, με την κατηγορία της παραβίασης των προσωπικών δεδομένων των Ελλήνων μεγαλοκαταθετών στην Ελβετία.

Ήδη, η Ιντερπόλ έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης και αναζητεί την Κριστίν Λαγκάρντ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, Βαξεβάνης και Λαγκάρντ είναι μαζί, θέλουν να αποφύγουν το αυτόφωρο και θα κρύβονται μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο οχυρό Ρούπελ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.