Όταν αυτοκτονούν οι πασόκοι, η κατάσταση είναι τραγική

Μεγάλο προβληματισμό έχει προκαλέσει στο ΠΑΣΟΚ η αυτοκτονία -δια απαγχονισμού- του πρώην υφυπουργού Εσωτερικών Λεωνίδα Τζανή, το όνομα του οποίου βρισκόταν στη λίστα με τα 36 ονόματα πολιτικών προσώπων που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ και τώρα πια είναι 35.

Μέλη του ΠΑΣΟΚ ζητούν την διαγραφή του αυτόχειρα από το κόμμα, υποστηρίζοντας πως ένας γνήσιος πασόκος δεν θα αυτοκτονούσε ποτέ.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν πως μια πιθανή αυτοκτονία σημερινού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ θα οδηγήσει τη χώρα στην κατάρρευση, αφού θα περάσει στην κοινωνία το μήνυμα πως δεν υπάρχουν άλλα λεφτά για φάγωμα, μια και όλοι ξέρουν πως οι πασόκοι είναι αρπακτικά και όσο υπάρχει μάσα δεν τους περνάει από το μυαλό η αυτοκτονία.

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συνάντησαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο που είναι πολύ στριμωγμένος αυτές τις ημέρες μετά την αποκάλυψη πως κρατούσε κρυφή για περισσότερο από ένα χρόνο τη λίστα με τους Έλληνες μεγαλοκαταθέτες στην Ελβετία και -επειδή ξέρουν πόσο ευαίσθητος είναι- του είπαν να μην κάνει καμιά μαλακία και κρεμαστεί γιατί θα σπάσει το σχοινί.

Εν τω μεταξύ, θορυβημένη είναι η κοινωνία από την αυτοκτονία του πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ και πολλοί πολίτες εκφράζουν φόβο πως θα αυτοκτονήσουν και οι υπόλοιποι 35 πολιτικοί που είναι στη λίστα, οπότε -για να αποφευχθεί η αυτοκτονία τους- προτείνουν να τους εκτελέσουμε.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.