Οι Έλληνες πειραματόζωα

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται η Ελλάδα, αφού κάποιοι υποστηρίζουν πως, αν ψηφιστούν τα νέα μέτρα, η χώρα θα καταστραφεί, ενώ κάποιοι άλλοι πως, αν δεν ψηφιστούν τα νέα μέτρα, πάλι θα καταστραφεί η χώρα. Οπωσδήποτε, η καταστροφή δεν μπορεί να είναι η ίδια και στις δυο περιπτώσεις. Κάποια από τις δυο καταστροφές θα είναι μεγαλύτερη από την άλλη.

Είναι ολοφάνερο -δεν το κρύβουν άλλωστε- πως στην Ελλάδα γίνεται ένα πείραμα και εμείς είμαστε τα πειραματόζωα. Επιτέλους, χρησιμεύουμε κι εμείς σε κάτι στην ανθρωπότητα.

Επειδή από το πείραμα που γίνεται στην Ελλάδα θα κριθεί η τύχη και των πολιτών άλλων χωρών, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να μην τους πάρουμε στο λαιμό μας.

Μια και δεν ξέρουμε αν είναι πιο καταστροφική η εφαρμογή των μέτρων ή η μη εφαρμογή τους, προτείνω να κάνουμε κι εμείς ένα πείραμα: να χωρίσουμε την Ελλάδα στα δυο.

Στο ένα μέρος της χώρας να εφαρμοστούν τα μέτρα και στο άλλο να μην εφαρμοστούν, ώστε να δούμε σε ποιο από τα δυο μέρη θα τα τινάξουν περισσότεροι Έλληνες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.