Πες στο ταξί να μη με περιμένει

Η Χρυσή Αυγή αποφάσισε να ιδρύσει συνδικάτο οδηγών ταξί. Τα ταξί της Χρυσής Αυγής θα αναλάβουν τη δωρεάν μεταφορά αναξιοπαθούντων Ελλήνων, οι οποίοι θα είναι σίγουρα αναξιοπαθείς γιατί, αν μπαίνεις σε ταξί νεοναζί, οπωσδήποτε είσαι εντελώς κατεστραμμένος και για τα μπάζα.Τα ταξί της Χρυσής Αυγής θα έχουν χρυσό χρώμα και μια σβάστικα στην οροφή, για να ξέρουν οι πολίτες ποια ταξί να αποφεύγουν και οι αντιφασίστες ποια ταξί να σπάνε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, ο κλάδος των Ελλήνων οδηγών ταξί πλήττεται και από την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα αλλά όλοι καταλαβαίνουμε πως ο ταξιτζής που θα γραφτεί στο συνδικάτο της Χρυσής Αυγής δεν θα πρέπει να παραπονιέται για το ξύλο που θα φάει, αφού τα θέλει κι αυτουνού ο κώλος του.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, οι χρυσαυγίτες ταξιτζήδες θα εφοδιάζονται με καύσιμα μόνο από πρατήρια που δεν απασχολούν μετανάστες.

Αν τα ταξί της Χρυσής Αυγής μείνουν από πετρέλαιο κοντά σε βενζινάδικο που εργάζονται μετανάστες, θα κατεβάζουν τον αναξιοπαθούντα επιβάτη κάτω και θα πηγαίνει με τα πόδια.

Στα σχέδια της Χρυσής Αυγής είναι να φτιάξει και μια αυτοκινητοβιομηχανία που θα κατασκευάζει ελληνικά ταξί, ενώ προβλέπεται και γεώτρηση για πετρέλαιο στην Πηγάδα του Μελιγαλά, ώστε όλο το χρυσαυγίτικο ταξί –από οδηγό και επιβάτη μέχρι ζάντα- να είναι ελληνικό.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.