Πολυτεχνείο – ΟΧΙ 2012

Louise Brooks: Από το 1925 μέχρι το 1935 εμφανίστηκε σε 24 ταινίες. Σήμερα είναι ευρέως γνωστή για τον ρόλο της ως Lulu στην ταινία «το Κουτί της Πανδώρας». Ποτέ δεν μαλάκωσε, ποτέ δεν νέρωσε το κρασί της. Τον Ιούνιο του 2011 φόρεσε πρώτη τη μάσκα.

Ζοζεφίνα Μπέικερ, Αμερικανίδα χορεύτρια και τραγουδίστρια. Όταν η Ζοζεφίνα Μπέικερ ήταν οκτώ ετών, δούλευε στο σπίτι μιας λευκής γυναίκας που της βουτούσε τα χέρια σε βραστό νερό, γιατί χρησιμοποιούσε πολύ σαπούνι στην μπουγάδα. Στη Γαλλία πέρασε καλύτερα. Τα πρώτα δύο χρόνια στο Παρίσι έλαβε 46.000 γράμματα θαυμαστών και 2.000 προτάσεις γάμου.

Στις 17 Νοεμβρίου του 2012, η Ζοζεφίνα και η Louise ξετρέλαναν την Αθήνα. Και ήταν επόμενο. Χόρευαν γυμνόστηθες, συχνά φορούσαν μόνο μια φουστίτσα από μπανάνες, και είχαν γλουτούς με τη δαιμονική ικανότητα να σείονται 150 φορές το λεπτό.

Η ηθική είναι όπως τα ολοκληρωτικά καθεστώτα: Απαγορεύει ό,τι είναι ωραίο μου υπενθύμισαν.

Ε ναι…. Στις 17 Νοεμβρίου του 2012 «Ο ερωτισμός απέκτησε στυλ»…

Κ.Π.Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.