Ποτέ δε θα πειράξω τα ζώα τα καημένα, μην τάχα σαν εμένα κι εκείνα δεν πονούν;

Στα ύψη έχει ανέβει το πολιτικό θερμόμετρο στη Γερμανία, αφού η κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα πως θα απαγορεύσει τη σεξουαλική συνεύρεση ανθρώπων και ζώων, αν και στην Γερμανία –όπως και σε άλλες χώρες- είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τους ανθρώπους από τα ζώα γιατί υπάρχουν πολλές κτηνάρες.Μέχρι σήμερα, ο γερμανικός νόμος απαγορεύει τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζωών μόνο στην περίπτωση που το ζώο τραυματίζεται – εκτός αν πηδάς καμιά γαλοπούλα, οπότε, αν την τραυματίσεις την ώρα της ερωτικής κορύφωσης, μπορείς να την στρίψεις τον λαιμό, να την ξεπουπουλιάσεις και να την κάνεις γεμιστή στο φούρνο με πατάτες.

Τα πρόστιμα για όσους παραβαίνουν το νόμο θα φτάνουν τα 25 χιλιάδες ευρώ, οπότε θα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να σε κάνουν τσακωτό να φιστικώνεις μια γουρούνα και η ερωτική έξαψη θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς θα κυλιέστε στο βούρκο της ηδονής.

Επειδή είναι λίγο δύσκολο να μπορέσει μια κατσίκα να πάει στην Αστυνομία να καταγγείλει τον βιασμό της, ειδικά συνεργεία θα εξετάζουν κάθε εβδομάδα όλα τα ζώα της Γερμανίας με κωλοβυθόμετρο.

Επίσης, αν εμφανιστεί σε κάποιο νοσοκομείο μια Γερμανίδα με καλαζάρ – ή γεννήσει μερικά κουταβάκια-, θα ξέρουμε πως μάλλον την πήδηξε ο Αζόρ.

Οι ζωόφιλοι που κάνουν σεξ με ζώα είναι έξαλλοι με τον νέο νόμο και υποστηρίζουν πως κάνουν σεξ με τα ζώα μόνο αν έχουν τη συγκατάθεσή τους αλλά όλοι ξέρουμε πως, αν δώσεις στη Λάσι μερικά κόκαλα, είναι ικανή να σου δοθεί ολοκληρωτικά.

Στην Ελλάδα, η πολύ διαδεδομένη κτηνοβασία των προηγούμενων δεκαετιών έχει μειωθεί αρκετά, αφού οι Έλληνες κτηνοβάτες εξευρωπαΐστηκαν και προτιμάνε πια να κάνουν σεξ με παιδιά.

(Η μεγαλύτερη υποκρισία και αθλιότητα της Ευρώπης δεν είναι ο γερμανικός νόμος περί κτηνοβασίας – είναι όλοι αυτοί οι «πολιτισμένοι» Ευρωπαίοι που πηγαίνουν επί δεκαετίες για σεξουαλικό τουρισμό σε άλλες χώρες, πηδάνε παιδάκια, και όλοι κάνουμε τους ανήξερους. Κανείς δεν έχει ακούσει τίποτα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.