Το λεύκωμα του Πιέρ-Υβ Κουστώ


Ο αγαπημένος Πιέρ-Υβ Κουστώ θα κυκλοφορήσει ένα εξαιρετικό λεύκωμα με τις καλύτερες υποβρύχιες φωτογραφίες από την ιστορία των Cousteau Divers. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν για την στήριξη του διαδικτυακού οργανισμού Cousteau Divers και το έργο των δυτών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Όσοι κάνουν παραγγελία από τώρα θα λάβουν το λεύκωμα υπογεγραμμένο από τον Πιέρ-Υβ Κουστώ. Ελπίζω το βιβλίο -μετά τα αγγλικά- να κυκλοφορήσει στα ελληνικά, στα γαλλικά και σε όλες τις γλώσσες του κόσμου.


Pierre-Yves Cousteau is releasing a quality photo book of his best underwater images to tell the story of Cousteau Divers since 2009. All profits from the sales of this book will support Cousteau Divers’ development and conservation projects.

Pre-order now to receive a first edition copy signed by Pierre-Yves Cousteau in time for the holidays!

This is a 48-page book, 23 cm by 33 cm in length (9.1 by 13 inches) with hard cover, as shown on picture. The book includes 2 images donated by the Cousteau Society and dozens of images donated by the Cousteau Divers community, in addition to Pierre-Yves Cousteau’s best images.

All pre-orders will ship from France before December 10th.

A preview of the book can be found at the following address: http://bit.ly/TOIqKM

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.